Wie zijn wij?

Waar we zelf blij van worden geven we heel graag ook aan jou door!

Ons Verhaal:

Zolang wij elkaar kennen praten we over dingen die we samen graag doen. Al heel snel was het: samen huisje opknappen en onze kinderen groot brengen. Toen Theo in 2004 zijn eigen praktijk begon was samen therapie geven een ultieme uitdaging. Hoe zet je jezelf in als individu, met je kennis en vaardigheden en hoe doe je dat samen als stel, waarin je elkaar versterkt en ondersteunt? Hoe stem je af op jezelf, op elkaar en “last but not least“ op de cliënten die voor je zitten! We zijn die uitdaging aangegaan en als resultaat werken we via Vreugdeberg en Herstel met veel plezier samen om jou verder te brengen!

Elly

Al in mijn tienertijd wilde ik verpleegkundige worden. Daar ben ik dan ook mee begonnen in het Diaconessen Ziekenhuis in Utrecht. Vanwege rugklachten moest ik afscheid nemen van het ziekenhuis. Maar mensen helpen het beter te krijgen, zelfs als de omstandigheden niet gelijk veranderen, is iets wat ik leuk ben blijven vinden. Dat is ook wat we me zo aanspreekt in de gouden sleutels die ik ontwikkelde voor Vreugdeberg Academy. Het gaat er niet om dat we geen pijn meer hebben, maar dat we niet langer alleen zijn in die pijn. Ik heb zelf mensen nodig waar ik verbinding mee ervaar én ik vind het ook fijn om anderen het gevoel te geven dat ze erbij horen!

“Je kan pas van jezelf houden
Als er van je gehouden wordt.
Je kan pas jezelf zien
Als je gezien bent. ”

J. Bowlby

Theo

Mijn eerste baan was die van werktuigbouwkundige. Ik vond het heerlijk om machines te bedenken en uit te werken. Tegelijk had ik meerdere periodes dat het me niet lukte om mezelf en het leven te begrijpen. Ik voelde me dan onmachtig en gebrekkig. Na een goede ervaring met een therapeut wilde ik dit zelf ook worden. In 1999 heb ik de stap gemaakt. In dat traject heb ik kennis gemaakt met mijn valkuilen, trauma’s en gebrek aan vaardigheden. Mijn levensthema is: “verlangen naar contact met mezelf en de ander”. Dat is de reden waarom ik de opleiding Gestalttherapie heb gevolgd. Dit wordt ook wel de therapie van het “contact” genoemd. Het gedachtegoed van Vreugdeberg Academy heeft me verder geholpen te ontdekken hoe contact en verbinding werkt. Ik ben heel blij te ontdekken dat naarmate ik meer verbinding kan maken ik meer levenskracht en levensvreugde ervaar!

Wij werken met zowel individuen als koppels.

Tweedaagse Training Koppels

Heb je zin om je relatie te verdiepen? Meer hartscontact, meer vertrouwen, meer plezier en meer samen?

Eendaagse Training Individueel

Heb je zin om te ontdekken hoe je de relatie met jezelf en anderen naar een dieper level te brengt?

Vier (losse) dagen voor Koppels

4 essentiële gewoontes voor een gezonde relatie.

"In deze training heb ik ontdekt dat ik me meestal maar heel beperkt opende naar mijn vriendin. Het effect was dat zij zich ook een beetje afsloot voor mij. Ik heb ervaren dat als ik me actief open dat zij en ook andere mensen daar heel positief op reageren, en het veel leuker is!"

Henk

"Geweldige ontspannen sfeer om elkaar beter te leren kennen. Ik snap nu wat verbinding is, ik heb er zin in om dit in de praktijk te gaan toepassen."

Stefan

"Hart verwarmende dagen. Om in een ongedwongen situatie stil te staan bij deze aspecten van mijn relatie. Heerlijk ruimte voor kleinschalige contacten. Kortom een aanrader voor iedereen (jong en oud) die meer verbinding met anderen wil ervaren."

Maria

"Ik ervaar deze dagen als heel opbouwend. Ik kreeg veel handvaten en input om verder mee te kunnen! Ik raad je zeker aan dit te doen! Het is leuk, gezellig en heel erg leerzaam. Dus ga de uitdaging aan!"

Rick

Kom in contact met ons

Wil je je aanmelden of heb je vragen?
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Stevensweg 83, 3319 AJ Dordrecht